Sinänsä mitään uutta tietoa ei kehonkoostumusmittauksessa tullut, rasvaa liikaa ja lihasta liian vähän mutta sitähän tässä lähdetään parantamaan. Kokonaisrasvaprosentti oli 40,2 ja luusto-lihasprosentti 26,5. Noi kaksi lukua pitäis olla about sama tai mieluumin sitten lihasta vähän enemmän. Kokonaisrasvaprosentin naisilla pitäis olla välillä 21-34 eli ei tässä nyt ihan mahdottomia tarvita kun pääsen sinne normaalin rajoihin. Sisäelinrasva-arvo oli 7 eli se oli ihan ok, koska normaali raja on 1-9. Sillä tarkoitetaan sitä rasvaa mikä on sisäelinten ympärillä. Varsinaista kuntotestiä mulla ei sitten ollutkaan vaan tehtiin vaan ohjelma. Ohjelmasta tuli tosi hyvän oloinen, testaan sitä sunnuntaina. Ohjelma tehtiin sitä silmälläpitäen, että käyn salilla pari kertaa viikossaja ohjatuilla tunneilla 2-3 kertaa. Tästä on nyt jouluun jotain 14-15 viikkoa eli mä voin kevyesti saada 7-10kg pois. Sitten alkais paino ollakin kohdillaan ja saisi keskittyä vartalon muuhun muokkaukseen ja hienosäätöön. Tähän pitäis olla helppoa vai mitä?

Toi kehonkoostumusmittaus, olkoonkin vaikka sitten vähän epätarkka (en tiedä miten luotettavia nuo laitteet on) antoi kyllä puhtia parantaa elämäntapoja. Ajatteli että jos vaikka joulun alla kävis siinä uudestaan ja sitten vaikka huhtikuussa synttärin aikaan taas. Lisäksi aion taas ottaa toviksi käyttöön kalorilaskurin, siis sivustolla www.kalorilaskuri.fi. Pysyy syömiset paremmin hanskassa kun ne kirjaa ylös. Tänään yritän muistaa ottaa niitä kuvia, kun en mene salille tms. eli on illalla aikaa vähän paremmin.

Meillä on töissä varsinkin syksyllä jatkuvasti pullaa tarjolla, aina on jonkun synttäri tai nimppari tms. Mä päätin ottaa sen periaatteen, että syön vaan jos tunnen ko. tarjoajan. Esim. tänään mulla ei ollut hajuakaan kuka on tuo viinerit tarjonnut mies (ne vaan ilmestyy kahvihuoneen pöydälle ja tämäkin heppu on tuotannon puolelta eli en tunne) ja annan nisun olla. Pähkin myös millaisen systeemin ottaisin herkkujen suhteen. Totaalikieltäytyjä en halua olla koska projekti on pitkä ja tiedän että totaalikieltäytyminen vaan houkuttaa lisää. Toisaalta on hankala pitää kiinni tietystä herkkupäivästä, koska aina ne ei mene yksiin taviselämän kanssa. Tietysti vois ottaa sen käytännön, että olisi yksi herkkupäivä ja sen vois sitten valkata siten kun parhaaksi sopii. Sillävälin kun mietin hyvää systeemiä, yritän vaan kieltäytyä turhista herkuista, mietin että onko mulla nyt syy syödä nää karkit ja mitä se vaikuttaa mun projektiin jos syön.