Tänä aamuna vaaka näytti 74,8. :) Eli -1,2kg viime tiistaista. Täytyy tosin tunnustaa, että se oli mässypäivän jälkeinen turvotustulos, mutta silti. 75 on ollut sellainen kompastuskivi että olisi kiva saada se nyt kohta tuhottua tyystin. Alkuvuodesta pääsin jo eroon 80+ lukemista. Yritän lisätä ne viikonloppuna ottamani kuvat tänne jonnekin kohta. Melkein jännittää mihin ne päätyy.

Eilen kävi pieni tapaturma ja "nyrjäytin" jo muutenkin jumissa olleen vasemman pakarani, mutta menin kuitenkin jumppaan eikä se pieni kipu haitannut kun lämmittelin huolella.Tänään aion mennä töiden jälkeen spinniin.

Viikonloppuna sain pidettyä syömiset aika kivasti kurissa. Yritän nyt jatkaa samaa linjaa, tosin töissä se on helpompaa kun ei ole mahdollisuus mupeltaa ihan mitä sattuu ja kun töiden jälkeen käy liikkumassa, on illalla helpompi pitää kuri ja nuhde yllä. Hedelmien ja vihannesten syöntiä mun pitäis saada lisättyä, jos muistais vaikka töihin niitä ostaa.

Nyt mä tallennan tämän ja kokeilen lisätä niitä kuvia. Ja kas, ne tulikin tälleen Mutta tässä nyt siis ennen-kuvat 8.9.2012. Keväällä toivoakseni näky on kovin erilainen.

.Ennen-kuva 8.9.2012Ennen-kuva 8.9.2012