Olin eilen elämäni ekassa kahvakuulatreenissä ja se oli huikean ihanaa! En pidä mistään tanssillisista treeniestä, kuten zumbasta tai sh'bamista tms. Haluan että liikkeet on yksinkertaisia ja tehokkaita. Puolessa tunnissa sain sellaisen treenin, että lähtiessä koivet oli ihan hyytelöä ja teki tuskaa päästä salin portaat alas. :) Ennen kahvakuulatreeniä lämmittelin crosstrainerilla 20min ja kuntopyörällä 20min. Nyt tuntuu ympäri kroppaa, varsinkin reisissä ja pakaroissa, mutta ne on olleet heikot kohtani muutenkin, saavat liian vähän rasitusta.

Eilen tuli usko siihen, että unelmani hyvästä kropasta on oikeasti mahdollista. Nyt kun tunnen jokaisen lihassäikeen, haluan tehdä niistä vahvat ja voimakkaat. Mitään muskeleita en tokikaan halua eikä niitä varmaan helposti tulekaan, vaan haluan olla sellainen terveen näköinen.

Fyysisen vahvuuden lisäksi yritän nyt kasvattaa henkistä kanttia. Miehen vanhin poika on tulossa meille pitkästä aikaa ja se on justiin ärsyttävimmässä teini-iässä. Se jäytää hermoa minkä ehtii ja mä yritän nyt muistaa olla aikuinen ja pitää malttini. Yritän muistaa myös sen, että sen kasvatus ei ole minun päänvaivani. Jos se aiheuttaa ongelmia, hoitakoon isänsä. Heikkohermoiselle ihmiselle tekee tiukkaa pysyä coolina vaikka sappi kiehuu.